Hoe werkt het?

Wij staan voor u klaar bij de zoektocht naar een oppas. Hoewel wij u al veel werk uit handen nemen, dient u toch nog zelf enkele stappen te doorlopen. Dit maken wij u graag zo makkelijk mogelijk. Hieronder leggen wij u dan ook precies uit wat u nog zelf moet doen om een oppas aan te vragen.

Wij hebben de stappen die u dient te doorlopen voor u op een rijtje gezet. Allereerst erg kort, maar naarmate u verder naar beneden scrolt, vindt u meer uitleg bij elke stap.

  • Stap 1: U dient een aanvraag voor een oppas in;
  • Stap 2: Wij gaan voor u op zoek;
  • Stap 3: U ontvangt de gegevens van een oppas die aan de door u opgegeven eisen voldoet;
  • Stap 4: U regelt een kennismakingsgesprek met de oppas;
  • Stap 5: De oppas gaat bij u aan de slag.  

Stap 0:
Voordat u een aanvraag indient, vragen wij u de informatie op de website goed door te lezen. U weet dan precies wat u van ons kunt verwachten en wat de vergoeding is voor een oppas. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Lees onze pagina over de vergoeding voor de oppas, over de wet- en regelgeving met betrekking tot het aanvragen van een oppas en de pagina met veelgestelde vragen. Mocht er daarna nog wat onduidelijk zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Stap 1a:

Vul het inschrijfformulier in. U vult hierop uw persoonlijke gegevens in en u kunt opmerkingen plaatsen.

Stap 1b:

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. In deze e-mail vindt u een activeringslink. Door op deze link te klikken activeert u uw persoonlijke account.

Stap 1c:
Na de activatie van uw persoonlijke account gaat u weer naar de website www.oppas-gezocht.nl. In het menu klikt u op 'Mijn overzicht', daar kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken. U kunt hier ook uw aanvraag indienen door bovenaan de pagina op de hiervoor bestemde link te klikken.

Bij het indienen van de aanvraag dient u aan te geven voor hoeveel uur per week u een oppas wilt, aan welke eisen de oppas moet voldoen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Stap 1d:
Voordat u de aanvraag kunt verzenden, dient u de algemene voorwaarden te lezen. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden wordt de aanvraag verzonden.

Stap 2:

Onze medewerkers gaan direct voor u op zoek naar een geschikte oppas. Hierbij letten zij altijd op de wensen en eisen die u hebt opgegeven. Alleen de oppassen die aan deze wensen en eisen voldoen, worden benaderd. Daarnaast benaderen wij altijd iemand die bij u uit de buurt komt. De oppas wordt altijd gevraagd of hij/zij aan de wensen en eisen kan voldoen. Is dat het geval? Dan hebben wij iemand voor u gevonden!

Stap 3:

U ontvangt van ons de gegevens van de oppas die wij voor u hebben gevonden. Deze gegevens gebruikt u om contact op te nemen met deze oppas.

Stap 4:

U dient een afspraak te maken met de oppas voor een kennismakingsgesprek. De oppas komt bij u thuis langs, zodat u kunt kijken of u een klik hebt. Is er een klik? Dan kan de oppas bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een oppas met wie u wel een klik hebt.

Stap 5:

Voordat de oppas echt bij u aan de slag gaat, is het verstandig om een contract op te stellen. U legt hierin alle onderlinge afspraken vast, zodat daar later geen onduidelijkheden over kunnen ontstaan. Ook bij het opstellen van het contract helpen wij u graag: zodra u uzelf hebt ingeschreven, krijgt u toegang tot het voorbeeldcontract. Dit contract kunt u gebruiken als uitgangspunt voor het contract tussen u en de oppas.

Na het maken van de afspraken en het vastleggen van deze afspraken in het contract kan de oppas bij u aan de slag.

Als de oppas bij u aan de slag gaat, dient deze zijn/haar uren in te vullen op de website. Doordat de oppas de gewerkte uren invult, kunnen wij u inzicht geven in deze gewerkte uren. U kunt dus als klant profiteren van ons factureringssysteem. Dit systeem kunt u te allen tijde via uw persoonlijke pagina raadplegen.

Wilt u ook een oppas? Schrijf u dan nu in, wij gaan dan direct voor u op zoek!