Oppas in Eindhoven gezocht?

Bent u op zoek naar een oppas in de gemeente Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een betrouwbare oppas in Eindhoven leveren die graag bij u aan de slag gaat.

Of het nou gaat om af en toe een avondje oppassen of juist om een oppas voor vaste tijden, alles is mogelijk. Wij gaan aan de hand van uw wensen en eisen voor u op zoek naar een geschikte oppas in Eindhoven.

De voordelen van oppas-gezocht in Eindhoven:

  • Garantie: wij bieden u altijd 1 jaar garantie;
  • Groot aanbod: we beschikken over een database met ruim 96.000 oppassers;
  • Geen gedoe: wij nemen u al het werk uit handen.

De vergoeding voor oppas Eindhoven

Wanneer u een oppas zoekt via oppas-gezocht.com betaalt u slechts een vergoeding van € 5,50 per uur (all-in). Daarbij hanteren wij een apart tarief van € 10,- per nacht.

Naast de 'vergoeding' voor de oppas vragen wij u eenmalig een bemiddelingsbedrag te betalen. Dit bemiddelingsbedrag betaalt u ons alleen als wij u daadwerkelijk de gegevens van een oppas leveren. Het bedrag is opgedeeld in een basisbedrag van € 25,75 en een extra bedrag per opgegeven uur (€ 3,50). Leveren wij u geen oppas? Dan hoeft u uiteraard niets te betalen.

Direct zoeken naar een oppas in Eindhoven? Schrijf u dan nu in, dien een aanvraag in en wij gaan voor u op zoek!Gemeente Eindhoven
Website http://www.eindhoven.nl
Plaatsen/stadsdelen Eindhoven
Startpagina 040.startpagina.nl / 040.startkabel.nl / Onlineregio.nl (040)
 
Language English