Kosten van een oppas

Wanneer u een oppas in huis neemt, dient u rekening te houden met de vergoeding voor een oppas. De vergoeding voor een oppas via oppas-gezocht.com is opgesplitst in een bemiddelingsbedrag en de vergoeding voor de oppas.

Vergoeding

Voor de vergoeding van een oppas hanteren wij € 13,50 per uur. Dit bedrag bevat ook vakantietoeslag, er komt dus niets extra meer bij op. Wel hanteren wij een apart nachttarief van € 13,50 per nacht.

De vergoeding dient u aan de oppas zelf uit te betalen. De oppas dient zijn/haar verdiensten door te geven aan de Belastingdienst. Of er door de oppas belasting betaald moet worden. is afhankelijk van zijn/haar persoonlijke situatie. Daarnaast dient de oppasser bij ons een urenbriefje in te vullen, u hebt ook inzicht in dit urenbriefje. Zo weet u altijd hoe veel uur de oppas bij u heeft gewerkt.

Bemiddelingstarief

Naast de vergoeding betaalt u ons een bemiddelingsbedrag. Het bedrag voor bemiddeling betaalt u wanneer wij u de gegevens leveren van een oppas. Dit bedrag bestaat uit drie delen. In de tabel onderaan de pagina kunt u zien wat het bemiddelingsbedrag is. Daarnaast kunt u in de onderste module berekenen wat voor u het eenmalige bemiddelingsbedrag is.

Bemiddelingskosten Oppas-gezocht.com (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50


Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik wil graag kinderoppas aanvragen