Kosten van een oppas

Uw oppas heeft een uurtarief van € 14,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. Er komen voor u dus geen kosten bij het uurloon op. U krijgt gegarandeerd een legale oppas. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons abonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale oppas
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de oppas

Abonnement

€ 14,95 per maand

Voor slechts € 14,95 per maand kijkt u nooit meer om naar uw zoektocht naar een geschikte oppas. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende oppas indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een oppas voor € 14,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende oppas indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de oppas. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 14,95 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende oppas wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige oppas in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een oppas voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de oppas, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen oppas voor u vinden, betaalt u ons niets.

Oppas aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een oppas hebben gevonden, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 14,95.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen oppas voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@oppas-gezocht.com.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw oppas. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de oppas en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.